2013. április 15., hétfő

2013.04.15 - Ismét

Tehát, nem tudom szoktak e még erre járni, de láthattátok, nem szoktam mostanában nagyon frissíteni blogomat...Sajnos a rossz időre is fogható, meg tényleg elhanyagoltam a fotózást.
De most ismét belekezdek! :)
A löketet többek között egy szépséges Sigma 170-500 APO is adja, ami minden vágyam volt, így teljes majdhogynem az obi  repertoárom, legalábbis amire nekem szükségem van.. :)
Az elmúlt egy hétben háromszor is voltam kint a szokásos helyen fotózni.A belvíz még mindig iszonyatosan nagy, ennek köszönhetően ismét itt vannak a bíbicek, meg hatalmas területen mocsári gólyahír virágzik.
Csodálatos látvány, és csodálatos érzés ennyi rossz idő után végre a 10-20fokos napsütésben sétálni...
A bíbicfotózás nekem egyenlőre nem megy túl könnyen, próbáltam őket bevárni őket belvíz előtt, de nem jöttek, így megpróbáltam egyet becserkelni ami meglepően jól sikerült!Persze a fotó lehetne jobb is, sokat kellett vágnom is belőle, de viszonylag értékelhető.Az mindenesetre kiderült, hogy bizony ez az új obi jól teszi a dolgát, meglepően jó az autófókusz, továbbá ami nagyon fontos, szép éles képet ad, nagy felüdülés a kis Dörr után...
Egyébként facebookon nyitottam egy oldalt, nézzetek be, ha arra tévedtek;http://www.facebook.com/KorosTamasFotoi
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése